Mijn naamservers zijn gewijzigd maar ik zie niet dadelijk een resultaat ?

Na een naamserver wijziging kan het tot 24 uur duren (bij sommige domeinextensies zelfs tot 48 uren) vooraleer deze wijziging overal zichtbaar is op het internet. Indien er 48 uur na onze bevestiging van de wijziging nog geen resultaat zichtbaar is kan u ons best opnieuw contacteren.