Nieuw bij Siteplan

Sinds kort zijn er een aantal zaken nieuw of gewijzigd bij Siteplan in het voordeel van onze klanten. We zetten alles op een rijtje: In alle pakketten zit de domeinnaam voortaan inbegrepen in de prijs (al onze prijzen zijn BTW inbegrepen behalve indien dit uitdrukkelijk anders wordt vermeld). Het nieuwe BUDGET hosting pakket met 5 GB webruimte ... Read More »

2nd Nov 2018
We werken aan een nieuwe website ...

Siteplan werkt momenteel aan een nieuwe website. Klanten worden voorlopig doorverwezen naar een tijdelijke website. Uiteraard blijft onze dienstverlening en support hetzelfde.

Zijn er vragen, kan u iets niet vinden of is er iets niet duidelijk ... aarzel niet ons te contacteren en we helpen u zo snel mogelijk verder.

2nd Nov 2018
We werkten onze Privacy policy, Disclaimer en Algemene voorwaarden bij

Als voorbereiding op de de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR genoemd) van de EU werkten we onze Privacy policy, Disclaimer en Algemene voorwaarden bij. Deze nieuwe regels worden met onmiddelijke ingang van kracht, we raden al onze klanten en bezoekers dan ook aan onze algemene voorwaarden opnieuw door te nemen.Onze ... Read More »

18th May 2018
Upgrades van onze hosting en prijsaanpassingen

Het motto van SitePlan sinds zijn start in 2009 was en is nog steeds steeds het aanbieden van betrouwbare hosting en domeinnaam registraties aan een eerlijke, betaalbare  prijs. Vanaf 1 mei 2018 passen we dan ook de specificatie's van hostingpakketten aan en lanceren we ook enkele nieuwe pakketten. We verdubbelen tot verdriedubbelen de webruimte ... Read More »

1st May 2018
Onderhoud op servers in nacht van 11 op 12 december

We zullen in de nacht van 11 op 12 december op een aantal servers onderhoudswerkzaamheden verrichten. Per server wordt er een downtime verwacht van ongeveer 30 minuten. In dit onderhoud zullen we een upgrade doen van de CPU's en kernel versies om zo te verzekeren dat deze werken op de meest recent beschikbare technologie en hardware.Met ... Read More »

8th Dec 2017
Veiligheidsprobleem in Joomla, upgrade naar versie 3.8.2

Er zijn opnieuw drie veiligheidslekken ontdekt in Joomla versie's 1.5.0 tot 3.8.1. Het is daarom noodzakelijk zo snel als mogelijk te upgraden naar versie 3.8.2. Naast deze drie kwetsbaarheden werden ook 90 bugs gerepareerd. Let op: Maak altijd eerst een volledige back-up van de website voordat je de update uitvoert.

Mvg,
SitePlan Support

8th Nov 2017
WannaCrypt ransomware aanval

U heeft wellicht op het nieuws al gehoord over de WannaCrypt ransomware cyberaanval die wereldwijd miljoenen systemen geïnfecteerd heeft en tal van organisaties en bedrijven getroffen heeft. De aanval zorgt ervoor dat files op Windows systemen versleuteld worden en pas vrijgegeven worden na betaling. Deze aanval kan plaatsvinden door een ... Read More »

16th May 2017
Wordpress gebruikers: upgrade zo snel mogelijk naar versie 4.7.3

Wordpress 4.7.3 is recent beschikbaar, dit is een veiligheids release voor ALLE vorige versies.We raden iedereen aan om als je gebruik maakt van Wordpress deze zo snel als mogelijk te upgraden.Alle oudere versies (ook de recente 4.7.2 upgrade) bevatten 6 ernstige veiligheidslekken.Upgraden kan heel eenvoudig via je WP admin dashboard. Denk er ook ... Read More »

12th Mar 2017
Wordpress gebruikers van versie 4.7.0 en 4.7.1, upgrade zo snel mogelijk

Veiligheidsprobleem met Wordpress 4.7.0 en 4.7.1, upgrade onmiddelijk! Er is recent een nieuw veiligheidslek ontdekt gestart vanaf versie 4.7.0 en 4.7.1. Dit lek werd gedicht met het uitbrengen van versie 4.7.2. Upgrade uw bestaande Wordpress versie dus onmiddelijk. De bug maakt het mogelijk dat externen elke post op uw site kunnen aanpassen. Deel ... Read More »

1st Feb 2017
Upgrade zo snel als mogelijk je Wordpress naar versie 4.6.1

WordPress versie 4.6.1 is net uitgebracht als veiligheids release ter vervanging van alle voorgaande versies en WordPress zelf adviseert dringend om oudere versies meteen te updaten. Er zijn namelijk een aantal veiligheidsissues* aangetroffen in WordPress 4.6 en alle voorgaande versies. Om problemen te vermijden update je best je CMS ... Read More »

7th Sep 2016